Skip Navigation LinksFoutmeldingen

Onze website gebruikt op enkele pagina's geavenceerde internettechnieken. Sommige browsers vinden deze verdacht omdat dit mogelijk schadelijk kan zijn voor je computer. Wees gerust, op onze website zijn ze allemaal veilig.

 

Internet Explorer

Gebruik je als web browser Internet Explorer, dan heb je misschien de optie "veilige inhoud weergeven" niet ingeschakeld. Laad de pagina opnieuw en druk onderaan op "Alle inhoud weergeven".

20140324 Veilig inhoud weergeven.PNG 

Om te vermijden dat bovenstaande boodschap telkens terugkomt, kan je onze website ook opnemen bij de lijst "Veilige websites". Dit doe je door rechtsboven op het tandwieltje te klikken en vervolgens op Internetopties. In het tabblad beveiliging klik je dan op "Vertrouwde websites" en vul je volgende websites toe:

  • http://*.weg-wijzer.be/*
  • https://*.weg-wijzer.be/* 
  • http://*.sharepoint.com/*
  • https://.*sharepoint.com/*

Klik nadien op "Sluiten" en "Ok", de meldingen zouden nu niet meer mogen verschijnen.

 

Google Chrome

Gebruik je Google Chrome als browser, klik dan rechts bovenaan op het wapenschild en klik op "Onveilig script laden".

20140327 Onveilig script laden.png 

Silverlight

Zijn de foto's van het virtuele bezoek niet zichtbaar, dan is waarschijnlijk de MS Silverlight plugin niet geïnstalleerd. Je vindt deze op: http://www.microsoft.com/silverlight.

 

Hier wordt gewerkt!

Op pagina's van de website waar je onderstaand mannetje terugvindt, wordt aan gewerkt. Surf later een keer terug om te wijzigingen te bekijken.

Hier wordt gewerkt! 

Andere problemen of vragen kan je melden op ict@weg-wijzer.be.